Jawatan Kosong di Pustaka Negeri Sarawak - 12 July 2015 - Jawatan Kosong Terkini Kerajaan & Swasta 2018 | 2019

Jawatan Kosong di Pustaka Negeri Sarawak - 12 July 2015Pustaka Negeri Sarawak mempelawa pemohon warganegara Malaysia yang bermastautin di Sarawak dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan, yang berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat pelantikan bagi mengisi kekosongan untuk jawatan-jawatan seperti berikut:-


Jawatan:

1. PEGAWAI TADBIR (JBC) N41 - 1 kekosongan

2. AKAUNTAN (JBC) W41 - 1 kekosongan

3. PUSTAKAWAN (JBC) S41 - 2 kekosongan

4. PENOLONG PUSTAKAWAN (JBC) S27 - 2 kekosongan

5. PEMBANTU PERPUSTAKAAN (JBC) - 2 kekosongan

Permohonan di buat di http://erecruitment.sarawak.gov.my/

Pemohon yang telah mendaftar dan memohon jawatan yang disenaraikan tidak perlu lagi memohon semula sekiranya tempoh permohonan masih sah.

Pemohon yang telah mendaftar tetapi tidak memohon jawatan kosong yang disenaraikan boleh mengemaskini permohonan jawatan melalui akaun e-recruitment masing-masing. Bagi mereka yang belum mendaftar dan berminat memohon jawatan kosong yang diiklankan, perlu terlebih dahulu mengemukakan pendaftaran yang lengkap secara atas talian melalui laman web ini.


Sila rujuk SYARAT-SYARAT DAN CARA MEMOHON, dan SENARAI JAWATAN sebelum mengemukakan permohonan jawatan kosong dan pastikan semua maklumat diisi dengan lengkap dalam akaun e-recruitment. 

Tarikh tutup permohonan (replika data) : 12 Julai 2015Jawatan Kosong di Pustaka Negeri Sarawak0 Response to "Jawatan Kosong di Pustaka Negeri Sarawak - 12 July 2015"

Post a Comment