Jawatan Kosong di Perumahan dan Hartanah Selangor Sdn Bhd (PHSSB) - 19 Aug 2016 - Jawatan Kosong Terkini Kerajaan & Swasta 2018 | 2019

Jawatan Kosong di Perumahan dan Hartanah Selangor Sdn Bhd (PHSSB) - 19 Aug 2016Perumahan dan Hartanah Selangor Sdn Bhd (PHSSB) mempelawa Warganegara Malaysia  yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan-jawatan berikut:-Jawatan:

1. PENOLONG EKSEKUTIF (PENGURUSAN HARTA)

2. EKSEKUTIF PENILAIAN & PENGURUSAN HARTA


Tarikh Tutup Permohonan : 19 August 2016Click Here how to Apply via Jobstreet

Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkiniCompany Overview

Perumahan dan Hartanah Selangor Sdn Bhd (PHSSB) adalah anak syarikat milik penuh Lembaga Perumahan dan Hartanah Selangor (LPHS) iaitu badan berkanun di bawah Kerajaan Negeri Selangor. Ia dipengerusikan oleh YAB Dato' Menteri Besar Selangor iaitu Datuk Seri Mohamed Azmin bin Ali dan mula beroperasi sepenuhnya pada tahun 2011.

PHSSB menjalankan operasi dengan menguruskan hartanah milik LPHS di sekitar negeri Selangor dengan menjalankan aktiviti penjualan dan penyewaan. PHSSB juga menjalankan aktiviti kutipan sewa dan pengurusan bangunan di beberapa PPR serta Council Homes di sekitar negeri Selangor.

Why join us?

Budaya kerja dalam berkumpulan dan saling bantu membantu di antara satu sama lain dengan staf yang energetik dan bertoleransi.

Tenaga muda dalam organisasi dengan kebanyakannya berumur bawah 30 tahun tetapi dengan minda yg sentiasa segar dan ceria.

Menetapkan daya menyelesaikan masalah dengan mengadakan perbincangan sesama staf.

0 Response to "Jawatan Kosong di Perumahan dan Hartanah Selangor Sdn Bhd (PHSSB) - 19 Aug 2016"

Post a Comment