Jawatan Kosong di Koperasi Pegawai-Pegawai Melayu Malaysia Berhad (MOCCIS) - 26 Aug 2016 - Jawatan Kosong Terkini Kerajaan & Swasta 2018 | 2019

Jawatan Kosong di Koperasi Pegawai-Pegawai Melayu Malaysia Berhad (MOCCIS) - 26 Aug 2016MOCCIS merupakan salah sebuah koperasi berdaftar di Malaysia ingin mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan di HQ dan cawangan-cawangan perniagaan MOCCIS. Keutamaan kepada penduduk tempatan. 


Jawatan:

1. AKAUNTANClosing date : 26 August 2016Click Here how to Apply via Jobstreet

Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini

 Jawatan Kosong Terkini 2016 di Koperasi Pegawai-Pegawai Melayu Malaysia Berhad (MOCCIS)Maklumat Korporat

Koperasi Pegawai-Pegawai Melayu Malaysia Berhad (MOCCIS) atau dahulunya dikenali sebagai Malay Officers Cooperative Credit And Investment Society (MOCCIS) adalah sebuah koperasi dan badan pelaburan utama bagi Pegawai-Pegawai Melayu di perkhidmatan awam dan sektor swasta. Matlamat utamanya ialah untuk menggalakkan penyimpanan dan pelaburan bagi jangka panjang bagi pihak anggota. Keutamaan MOCCIS adalah membuat pelaburan dengan modal yang diperolehi melalui anggota MOCCIS dan melalui kemudahan pinjaman dari institusi kewangan.
Aktiviti perniagaan MOCCIS pula tertumpu kepada peningkatan keuntungan dan memenuhi keperluan negara dari segi pinjaman, perkhidmatan dan barangan dengan strategi perniagaan yang diatur rapi bahagian pengurusan.

Ditubuhkan pada 4hb. Julai, 1934 dan MOCCIS mempunyai pengalaman yang luas dalam bidang pelaburan. Pada masa kini MOCCIS merupakan salah sebuah koperasi terbesar di Malaysia yang telah menyahut seruan Perdana Menteri kita untuk menjadikan sektor koperasi sebagai penyumbang ke arah pembangunan ekonomi Malaysia.

MOCCIS kini mempunyai anak syarikat dan beberapa syarikat usahasama yang terlibat dalam pelbagai aktiviti, seperti pendidikan, penjualan barang melalui skim ansuran Murabahah, perladangan kelapa sawit, perkilangan, kewangan dan hartanah. 

0 Response to "Jawatan Kosong di Koperasi Pegawai-Pegawai Melayu Malaysia Berhad (MOCCIS) - 26 Aug 2016"

Post a Comment