Jawatan Kosong di Amanah Raya Berhad - 26 Okt 2016 - Jawatan Kosong Terkini Kerajaan & Swasta 2018 | 2019

Jawatan Kosong di Amanah Raya Berhad - 26 Okt 2016Amanah Raya Berhad atau AmanahRaya, dahulunya dikenali sebagai Jabatan Pemegang Amanah Raya dan Pegawai Pentadbir Pusaka telah ditubuhkan pada 1 Mei 1921. Ia dikorporatkan pada 1 Ogos 1995 di bawah Akta Syarikat 1965. AmanahRaya adalah syarikat milik penuh kerajaan dengan pegangan saham sebanyak 99.99% oleh Menteri Kewangan (Diperbadankan) dan 0.01% oleh Pesuruhjaya Tanah Persekutuan. Jawatan:


1. ASSISTANT MANAGER


2. EXECUTIVEHow to Apply:

Interested candidates are invited to write in / e-mail with full resume stating your personal details, last drawn salary, expected salary, telephone numbers and recent passport size photograph (n.r) to:

Head of Group Human Resources Department
Amanah Raya Berhad
12th Floor, Wisma AmanahRaya
No. 2, Jalan Ampang
50508 Kuala Lumpur

Email address recruitment@arb.com.my

Only shortlisted candidates will be notified
(Please write the position applied on the email Subject)
Only shortlisted candidates will be notified.CLOSING DATE : 26 October 2016


Klik Maklumat Lengkap Iklan

Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini

Jawatan Kosong Terkini 2016 di Amanah Raya Berhad


Profil Korporat

Amanah Raya Berhad dahulunya dikenali sebagai Jabatan Pemegang Amanah Raya dan Pegawai Pentadbir Pusaka ditubuhkan pada 1921 dan dikorporatkan pada 1 Ogos 1995 di bawah Akta Syarikat 1965. AmanahRaya adalah syarikat milik penuh kerajaan dengan pegangan saham sebanyak 99.99% oleh Menteri Kewangan (Diperbadankan) dan 0.01% oleh Pesuruhjaya Tanah Persekutuan.
Berbekalkan pengalaman dan kepakaran selama lebih 90 tahun dalam memberikan perkhidmatan kepada masyarakat, AmanahRaya kini muncul sebagai syarikat peramanahan dan perwarisan utama yang mampu mengurus aset secara profesional.

Selain daripada Peramanahan Korporat, AmanahRaya menawarkan pelbagai perkhidmatan yang meliputi Pentadbiran Harta Pusaka berwasiat dan tidak berwasiat, Penulisan, Penyimpanan & Pelaksanaan Wasiat serta Pengurusan pelbagai Akaun Amanah bagi kepentingan benefisiari tertentu mengikut hasrat pelanggan.

Perkhidmatan yang disediakan oleh AmanahRaya sentiasa memberi jaminan kewangan yang optimum kepada semua benefisiari serta ahli waris yang berhak. AmanahRaya mempunyai 19 cawangan di seluruh Malaysia yang lengkap dengan kakitangan profesional dan berkredibiliti bagi memastikan pengurusan perkhidmatan kepada pelanggan dapat diurus tadbir dengan efektif dan profesional.0 Response to "Jawatan Kosong di Amanah Raya Berhad - 26 Okt 2016"

Post a Comment