Jawatan Kosong di Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) - 2 Dec 2016 - Jawatan Kosong Terkini Kerajaan & Swasta 2018 | 2019

Jawatan Kosong di Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) - 2 Dec 2016Sekiranya anda seorang yang dinamik, bercita-cita tinggi serta ingin memulakan satu kerjaya di suasana yang baru dan berdaya saing, sertailah Pertubuhan ini dengan hasrat untuk mencapai visi kami selaku Peneraju Keselamatan Sosial Yang Unggul Dan Cemerlang Menjelang 2020. PERKESO mengalu-alukan semua yang berminat untuk  bersama dalam memberi perlindungan keselamatan sosial kepada pekerja dan tanggungan mereka serta meningkatkan kesedaran keselamatan dan kesihatan pekerjaan demi kesejahteraan sosial pekerja.Jawatan:


1. PEGAWAI KERJA AKAUN GRED 19


2. AKAUNTAN GRED 23Tarikh tutup permohonan : 02 December 2016

Klik Maklumat Lengkap Iklan

Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini

Jawatan Kosong Terkini 2016 di Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO)


Latar Belakang

Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) telah ditubuhkan pada tahun 1971 di bawah Kementerian Sumber Manusia, berperanan untuk melaksana dan mentadbir skim-skim keselamatan sosial melalui Akta Keselamatan Sosial Pekerja 1969, iaitu Skim Bencana Pekerjaan dan Skim Keilatan. Pada 1 Julai 1985, PERKESO telah berubah statusnya kepada sebuah Badan Berkanun. Mulai 1 Januari 1992, PERKESO telah melaksanakan sistem saraannya sendiri iaitu Sistem Saraan Baru PERKESO.

0 Response to "Jawatan Kosong di Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) - 2 Dec 2016"

Post a Comment