Jawatan Kosong di Amanah Raya Berhad - 5 Feb 2017 - Jawatan Kosong Terkini Kerajaan & Swasta 2018 | 2019

Jawatan Kosong di Amanah Raya Berhad - 5 Feb 2017Amanah Raya Berhad atau AmanahRaya, dahulunya dikenali sebagai Jabatan Pemegang Amanah Raya dan Pegawai Pentadbir Pusaka telah ditubuhkan pada 1 Mei 1921. Ia dikorporatkan pada 1 Ogos 1995 di bawah Akta Syarikat 1965. AmanahRaya adalah syarikat milik penuh kerajaan dengan pegangan saham sebanyak 99.99% oleh Menteri Kewangan (Diperbadankan) dan 0.01% oleh Pesuruhjaya Tanah Persekutuan. Jawatan:


1. SENIOR EXECUTIVE


2. CLERK


3. DESPATCH CUM OFICE CLERKCLOSING DATE : 05 February 2017
Klik Maklumat Lengkap Iklan

Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini

Jawatan Kosong Terkini 2016 di Amanah Raya Berhad


Profil Korporat

Amanah Raya Berhad dahulunya dikenali sebagai Jabatan Pemegang Amanah Raya dan Pegawai Pentadbir Pusaka ditubuhkan pada 1921 dan dikorporatkan pada 1 Ogos 1995 di bawah Akta Syarikat 1965. AmanahRaya adalah syarikat milik penuh kerajaan dengan pegangan saham sebanyak 99.99% oleh Menteri Kewangan (Diperbadankan) dan 0.01% oleh Pesuruhjaya Tanah Persekutuan.
Berbekalkan pengalaman dan kepakaran selama lebih 90 tahun dalam memberikan perkhidmatan kepada masyarakat, AmanahRaya kini muncul sebagai syarikat peramanahan dan perwarisan utama yang mampu mengurus aset secara profesional.

Selain daripada Peramanahan Korporat, AmanahRaya menawarkan pelbagai perkhidmatan yang meliputi Pentadbiran Harta Pusaka berwasiat dan tidak berwasiat, Penulisan, Penyimpanan & Pelaksanaan Wasiat serta Pengurusan pelbagai Akaun Amanah bagi kepentingan benefisiari tertentu mengikut hasrat pelanggan.

Perkhidmatan yang disediakan oleh AmanahRaya sentiasa memberi jaminan kewangan yang optimum kepada semua benefisiari serta ahli waris yang berhak. AmanahRaya mempunyai 19 cawangan di seluruh Malaysia yang lengkap dengan kakitangan profesional dan berkredibiliti bagi memastikan pengurusan perkhidmatan kepada pelanggan dapat diurus tadbir dengan efektif dan profesional.

0 Response to "Jawatan Kosong di Amanah Raya Berhad - 5 Feb 2017"

Post a Comment