Jawatan Kosong di Kementerian Pendidikan Malaysia (MOE) - 31 Jan 2017 - Jawatan Kosong Terkini Kerajaan & Swasta 2018 | 2019

Jawatan Kosong di Kementerian Pendidikan Malaysia (MOE) - 31 Jan 2017


Peluang Kerjaya di Bahagian Pembangunan dan Penilaian Kompetensi, Kementerian Pendidikan Malaysia. Bahagian Pembangunan dan Penilaian Kompetensi mempelawa calon – calon WARGANEGARA MALAYSIA yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan bertaraf kontrak seperti berikut:
Jawatan:1. LECTURER, GRED DG54/52/48/44/41 (KUP) 
2 Kekosongan
Tarikh Tutup Permohonan :  31 January 2017
Klik Maklumat Lengkap & Borang Permohonan

Klik Muatturun Borang Permohonan

Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini

Jawatan Kosong Terkini 2016 di Kementerian Pendidikan Malaysia (MOE)

Kerja Kosong Terkini KPM

Falsafah Pendidikan Kebangsaan

Pendidikan di Malaysia adalah suatu usaha berterusan ke arah memperkembangkan lagi potensi individu secara menyeluruh dan bersepadu untuk mewujudkan insan yang seimbang dan harmonis dari segi intelek, rohani, emosi dan jasmani berdasarkan kepercayaan dan kepatuhan kepada Tuhan. Usaha ini adalah bagi melahirkan rakyat Malaysia yang berilmu pengetahuan, berketerampilan, berakhlak mulia, bertanggungjawab dan berkeupayaan mencapai kesejahteraan diri, serta memberi sumbangan terhadap keharmonian dan kemakmuran keluarga, masyarakat dan negara.

Visi:

Pendidikan Berkualiti, Insan Terdidik, Negara Sejahtera.

Misi:

Melestarikan Sistem Pendidikan yang Berkualiti untuk Membangunkan Potensi Individu bagi Memenuhi Aspirasi Negara.0 Response to "Jawatan Kosong di Kementerian Pendidikan Malaysia (MOE) - 31 Jan 2017"

Post a Comment