Jawatan Kosong di Lynn Veterinary Clinic [Gaji RM 900 - RM 1,800 ++] - Jawatan Kosong Terkini Kerajaan & Swasta 2018 | 2019

Jawatan Kosong di Lynn Veterinary Clinic [Gaji RM 900 - RM 1,800 ++]

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan mempunyai komitmen yang tinggi untuk berkhidmat di Lynn Veterinary Clinic dalam jawatan seperti berikut:
Jawatan:


1. Pembantu Klinik / Pembantu Veterinar - RM 900 - RM 1,800 ++
[39 Jalan Opera KU2/K Taman TTDI Jaya, Shah Alam, Selangor, 40150, Malaysia]Tarikh Tutup Permohonan : 11 Februari 2017Cara Membuat Permohonan:

Permohonan mestilah di buat melalui laman web Maukerja.

1. Pilih pautan yang hendak dipohon sebagaimana di bawah, selepas itu anda hanya perlu klik button MOHON dan isikan butiran yang diperlukan. Untuk bahagian Muat Naik Resume, anda boleh pilih Tiada Resume jika anda memang tiada resume dan klik mana-mana yang dirasakan perlu iaitu :

i. Tiada resume dalam phone, akan dihantar bila diminta atau

ii. Saya tiada resume, akan hantar jika diminta.

2. Selepas selesai mengisi semua butiran, klik HANTAR PERMOHONAN


Anda dinasihatkan untuk mendaftar terlebih dahulu di lamanweb maukerja tersebut untuk memudahkan anda memohon jawatan kosong yang lain, klik sini untuk mendaftar. Semoga maju jaya!!


Jawatan Kosong Terkini 2017 di Lynn Veterinary Clinic

Kerja Kosong Terkini Lynn Veterinary ClinicLatar Belakang

Secara amnya Klinik Haiwan Lynn menawarkan perkhidmatan veterinar kepada haiwan kesayangan. Dan memberi keutamaan kepada pemeriksaan kesihatan dan rawatan kepada kucing. Selain dari itu kami turut menwarkan perkhidmatan seperti pemandulan, pembedahan, pengenalan haiwan (mikrocip dan passport), boarding, grooming, dan yang terkini rawatan laser.

0 Response to "Jawatan Kosong di Lynn Veterinary Clinic [Gaji RM 900 - RM 1,800 ++]"

Post a Comment