Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) - 10 Feb 2017 - Jawatan Kosong Terkini Kerajaan & Swasta 2018 | 2019

Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) - 10 Feb 2017Pemohon-pemohon adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia, keutamaan diberikan kepada rakyat Negeri Selangor yang berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan di Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor seperti berikut:-Jawatan:


1. PEGAWAI KESELAMATAN DAN KESIHATAN PEKERJAAN J41


2. PENOLONG JURUTERA (AWAM) JA29


3. PENOLONG JURUTERA (ELEKTRIKAL/MEKANIKAL) JA29


4. PENOLONG PEGAWAI SENIBINA JA29


5. PENOLONG JURUUKUR JA29


6. PENGAWAL KESELAMATAN KP11Tarikh tutup permohonan : 10 February 2017

Jawatan Kosong Terkini 2017 di Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS)


Latar Belakang PKNS

Bagi merealisasikan masa depan yang lestari, ibu pejabat baharu Laman PKNS di Shah Alam dibina sebagai mercu tanda ikonik, satu simbol progresif dan dinamik dengan penggunaan tenaga yang lebih cekap berbanding pejabat konvensional. Ianya mesra alam dan aspirasi PKNS untuk mencapai pentauliahan Indeks Bangunan Hijau (GBI) Platinum.

Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor ( PKNS ) telah ditubuhkan pada 1 Ogos 1964 di bawah Enakmen Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor ( 1964 ) sebagai sebuah badan berkanun dan agensi pembangunan negeri Selangor.

Penubuhannya bertujuan untuk mengisi kemerdekaan Negara menerusi pengagihan ekonomi yang adil dan pertumbuhan sosio-ekonomi yang berpandukan kepada dasar-dasar kerajaan agar dapat mewujudkan kestabilan, keharmonian dan keadilan sosial khususnya di Selangor.

Harapan ini dilaksanakan menerusi pembangunan pusat pertumbuhan baru, penerokaan kawasan kediaman yang vibran dan lestari, pembangunan pusat-pusat perindustrian, perniagaan dan pelbagai aktiviti pelaburan.

0 Response to "Jawatan Kosong di Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) - 10 Feb 2017"

Post a Comment