Jawatan Kosong di Burger King - 24 Mac 2017 [Gaji : RM2,600 + Incentive + Medical benefits + Meal provided] - Jawatan Kosong Terkini Kerajaan & Swasta 2018 | 2019

Jawatan Kosong di Burger King - 24 Mac 2017 [Gaji : RM2,600 + Incentive + Medical benefits + Meal provided]Perbadanan Burger King (bahasa Inggeris: Burger King Corporation) merupakan sebuah rangkaian makanan segera antarabangsa yang lebih banyak menjual hamburger, kentang jejari dan minuman bergas. Ia juga mengendalikan melebihi 200 buah restoran di Australia dengan nama Hungry Jack's.Positions:


1. Restaurant Management Team
Gaji : RM2,600+++ Per Month


2. Marketing Executive
Gaji : RM1,700-RM2,300 Per Month


3. Project Assistant
Gaji : RM1,300-RM1,800 Per MonthLokasi Pekerjaan
Selangor


Tarikh tutup permohonan : 11 - 24 Mac 2017* Sila baca terlebih syarat kelayakan dan maklumat lain melalui link yang admin sediakan di bawah sebelum membuat permohonan. Semoga berjaya semua..Cara Membuat Permohonan:

Permohonan mestilah di buat melalui laman web Maukerja.

1. Klik pautan yang admin sediakan di atas "(Klik Sini)", selepas itu anda hanya perlu klik button MOHON dan isikan butiran yang diperlukan. Untuk bahagian Muat Naik Resume, anda boleh pilih Tiada Resume jika anda memang tiada resume dan klik mana-mana yang dirasakan perlu iaitu :

i. Tiada resume dalam phone, akan dihantar bila diminta atau

ii. Saya tiada resume, akan hantar jika diminta.

2. Selepas selesai mengisi semua butiran, klik HANTAR PERMOHONAN


Anda dinasihatkan untuk mendaftar terlebih dahulu di lamanweb maukerja tersebut untuk memudahkan anda memohon jawatan kosong di atas dan kekosongan jawatan yang lain.
Klik sini untuk mendaftar. Semoga maju jaya!!


Klik Syarat Lengkap & Mohon Segera!!

Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini

Jawatan Kosong di Burger KingSejarah

Nama restoran pertama Burger King yang asalnya digelarkan Insta Burger King dibuka pada 4 Disember 1954 di Miami, Florida, Amerika Syarikat oleh James McLamore dan David Edgerton. Kedua-dua mereka merupakan alumni Universiti Cornell Pusat Pengajian Pengurusan Hotel. McLamore pernah mengunjungi gerai hamburger Dick dan Mac McDonald di San Bernardino, California; selepas mengesan bahawa sistem pengeluaran berdasarkan rangkaian pemasangan yang baru ini amat berpotensi, beliau memutuskan untuk mencipta versi sendiri.

Dengan penuh ironi, mesin susu kocak untuk restoran yang pertama dijual oleh Ray Kroc yang kemudian membeli rangkaian restoran McDonald's daripada pengasas dan menyelia pengembangannya di seluruh dunia.

Pada 13 Disember 2002, Burger King dibeli daripada firma minuman British, Diageo, dengan harga sebanyak AS$1.5 bilion oleh sekumpulan pelabur yang diketuai oleh firma pelaburan Texas Pacific.

Syarikat Magic Johnson, iaitu Magic Johnson Enterprises, membeli 30 buah saluran keluar Burger King pada 7 Jun, 2004. Walaupun saluran keluarnya akan menonjolkan koleksi memorablia sukan, nama Burger King akan dikekalkan. Saluran-saluran keluar tersebut dibuka semula pada 3 Disember 2004.[1]

Burger King menjual produk-produk Pepsi-Cola di dalam restorannya untuk satu tempoh masa yang singkat pada 1980-an. Kini, mereka telah mengembalikan produk-produk Coca-Cola selepas perjanjiannya dengan Pepsi telah tamat. Mereka baru-baru ini membuat perjanjian dengan PepsiCo untuk menjual Aquafina air mineral botol.

0 Response to "Jawatan Kosong di Burger King - 24 Mac 2017 [Gaji : RM2,600 + Incentive + Medical benefits + Meal provided]"

Post a Comment