Jawatan Kosong di Lembaga Pelindung & Kebajikan Pengguna Malaysia - [Gaji : RM1,500.00 - RM2,000.00 + Medical Claim + Bonus Tahunan] - Jawatan Kosong Terkini Kerajaan & Swasta 2018 | 2019

Jawatan Kosong di Lembaga Pelindung & Kebajikan Pengguna Malaysia - [Gaji : RM1,500.00 - RM2,000.00 + Medical Claim + Bonus Tahunan]Tujuan & Matlamat Berkerjasama dengan Kerajaan dalam melaksanakan program-program pendidikan pengguna supaya kestabilan dan harmoni dalam pasaran dapat dipelihara secara berterusan. Untuk memberikan perlindungan terhadap ahli dan menjaga mutu amalan sebagai pengguna di Malaysia. Positions:

1. Kerani Pentadbiran

Gaji : RM1,500.00 - RM2,000.00 +++


Kelayakan:

Kerani Pentadbiran diperlukan SEGERA di Serdang Perdana (plaza Cheong Hin Commercial City near South City).
Lelaki
Umur tidak melebihi 30
Mampu mengendalikan event-event korporat
Mempunyai pengalaman dalam bidang pengurusan
Mahir menggunakan komputer
Tidak mempunyai rekod-rekod jenayah
Tinggal di sekitar serdang/sri kembangan/ bukit jalil


Tanggungjawab:

Betanggungjawab apabila diberikan task
Menaip dan menyediakan dokumen rasmi yang diarahkan
Pentadbiran pejabat / department


Tarikh tutup permohonan : 28 Feb 2017* Sila baca terlebih syarat kelayakan dan maklumat lain melalui link yang admin sediakan di bawah sebelum membuat permohonan. Semoga berjaya semua..Cara Membuat Permohonan:

Permohonan mestilah di buat melalui laman web Maukerja.

1. Klik pautan yang admin sediakan di atas "(Klik Sini)", selepas itu anda hanya perlu klik button MOHON dan isikan butiran yang diperlukan. Untuk bahagian Muat Naik Resume, anda boleh pilih Tiada Resume jika anda memang tiada resume dan klik mana-mana yang dirasakan perlu iaitu :

i. Tiada resume dalam phone, akan dihantar bila diminta atau

ii. Saya tiada resume, akan hantar jika diminta.

2. Selepas selesai mengisi semua butiran, klik HANTAR PERMOHONAN


Anda dinasihatkan untuk mendaftar terlebih dahulu di lamanweb maukerja tersebut untuk memudahkan anda memohon jawatan kosong di atas dan kekosongan jawatan yang lain.
Klik sini untuk mendaftar. Semoga maju jaya!!


Klik Syarat Lengkap & Mohon Segera!!

Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini

Jawatan Kosong Terkini 2017 di Lembaga Pelindung & Kebajikan Pengguna Malaysia


History

Mengapa perlu menjadi ahli Lembaga Pelindung dan kebajikan Pengguna Malaysia (lpkpm)? Sebagai pengguna kita mempunyai hak untuk menyuarakan apa yang kita rasa hak kita sebagai pengguna. lpkpm akan membantu anda untuk menyuarakan pandangan, ketidak puasan hati dan sebagainya.

Tujuan & Matlamat Berkerjasama dengan Kerajaan dalam melaksanakan program-program pendidikan pengguna supaya kestabilan dan harmoni dalam pasaran dapat dipelihara secara berterusan. Untuk memberikan perlindungan terhadap ahli dan menjaga mutu amalan sebagai pengguna di Malaysia. Menggalakkan pengguna terlibat secara aktif menggunakan hak dan kuasa mereka untuk memperolehi keadilan dipasaran. Menggalakkan pengguna supaya bersikap proaktif untuk melindungi diri sendiri daripada perniagaan atau pembekal yang tidak bertanggungjawab.

0 Response to "Jawatan Kosong di Lembaga Pelindung & Kebajikan Pengguna Malaysia - [Gaji : RM1,500.00 - RM2,000.00 + Medical Claim + Bonus Tahunan]"

Post a Comment