Jawatan Kosong di Lynn Veterinary Clinic - 14 Mac 2017 [Gaji : RM 900 - RM 1,800 + Elaun Kedatangan/Tugasan + Trip hari keluarga ] - Jawatan Kosong Terkini Kerajaan & Swasta 2018 | 2019

Jawatan Kosong di Lynn Veterinary Clinic - 14 Mac 2017 [Gaji : RM 900 - RM 1,800 + Elaun Kedatangan/Tugasan + Trip hari keluarga ]Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan mempunyai komitmen yang tinggi untuk berkhidmat di Lynn Veterinary Clinic dalam jawatan seperti berikut:
Jawatan:


1. Pembantu Klinik / Pembantu Veterinar 

Gaji : RM 900 - RM 1,800 Per Month 2. Latihan Industri untuk Pembantu Klinik/ Pembantu Veterinar / Penjaga Haiwan / VetNurse

Gaji : NegotiableLokasi Pekerjaan
39 Jalan Opera K U2/K, Taman TTDI Jaya, Shah Alam, Selangor, 40150, Malaysia


Tarikh Tutup Permohonan : 13 - 14 Mac 2017

* Sila baca terlebih syarat kelayakan dan maklumat lain melalui link yang admin sediakan di bawah sebelum membuat permohonan. Semoga berjaya semua..Cara Membuat Permohonan:

Permohonan mestilah di buat melalui laman web Maukerja.

1. Klik pautan yang admin sediakan di atas "(Klik Sini)", selepas itu anda hanya perlu klik button MOHON dan isikan butiran yang diperlukan. Untuk bahagian Muat Naik Resume, anda boleh pilih Tiada Resume jika anda memang tiada resume dan klik mana-mana yang dirasakan perlu iaitu :

i. Tiada resume dalam phone, akan dihantar bila diminta atau

ii. Saya tiada resume, akan hantar jika diminta.

2. Selepas selesai mengisi semua butiran, klik HANTAR PERMOHONAN


Anda dinasihatkan untuk mendaftar terlebih dahulu di lamanweb maukerja tersebut untuk memudahkan anda memohon jawatan kosong di atas dan kekosongan jawatan yang lain.
Klik sini untuk mendaftar. Semoga maju jaya!!


Klik Syarat Lengkap & Mohon Segera!!

Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini

Jawatan Kosong Terkini 2017 di Lynn Veterinary Clinic

Kerja Kosong Terkini Lynn Veterinary ClinicLatar Belakang

Secara amnya Klinik Haiwan Lynn menawarkan perkhidmatan veterinar kepada haiwan kesayangan. Dan memberi keutamaan kepada pemeriksaan kesihatan dan rawatan kepada kucing. Selain dari itu kami turut menwarkan perkhidmatan seperti pemandulan, pembedahan, pengenalan haiwan (mikrocip dan passport), boarding, grooming, dan yang terkini rawatan laser.

0 Response to "Jawatan Kosong di Lynn Veterinary Clinic - 14 Mac 2017 [Gaji : RM 900 - RM 1,800 + Elaun Kedatangan/Tugasan + Trip hari keluarga ]"

Post a Comment