Jawatan Kosong di Majlis Daerah Pendang (MDP) - 15 Feb 2017 - Jawatan Kosong Terkini Kerajaan & Swasta 2018 | 2019

Jawatan Kosong di Majlis Daerah Pendang (MDP) - 15 Feb 2017Permohonan adalah dipelawa daripada WARGANEGARA MALAYSIA. Keutamaan adalah daripada rakyat Negeri Kedah Darul Aman yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan seperti berikut:-Jawatan:


1. PEMBANTU AWAM GRED H11*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawahTarikh Tutup Permohonan :  15 February 2017
Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini

Jawatan Kosong Terkini 2017 di Majlis Daerah Pendang (MDP)


Pengenalan

Majlis Daerah Pendang pada mulanya dikenali sebagai Lembaga Bandaran Pendang yang mana dari segi pentadbirannya terletak di di bawah Lembaga Kota Setar.  Walaubagaimanapun mulai 1 Januari 1976, Lembaga Bandaran Pendang telah dipisahkan dari Lembaga Bandaran Kota Setar dan mempunyai kawasan pentadbiran serta perkhidmatan tersendiri meliputi Pekan Pendang, Pekan Bukit Jenun dan Pekan Tokai dengan keluasan 6.825 km/per.

Mulai 1 Mac 1979 Lembaga Bandaran Pendang telah dikenali sebagai Majlis Daerah Kerajaan Tempatan Pendang dan berikutan dengan penubuhan tersebut Majlis Daerah Kerajaan Tempatan Pendang telah mewartakan kawasan pentadbirannya meliputi keseluruhan Daerah Pendang dengan keluasan 629.29 km/per.

0 Response to "Jawatan Kosong di Majlis Daerah Pendang (MDP) - 15 Feb 2017"

Post a Comment