Jawatan Kosong di Pizza Hut Restaurants Sdn Bhd - 22 Mac 2017 [Gaji : RM1,200-RM1,600 + OT allowance + Delivery Allwance + Hostel & Uniform] - Jawatan Kosong Terkini Kerajaan & Swasta 2018 | 2019

Jawatan Kosong di Pizza Hut Restaurants Sdn Bhd - 22 Mac 2017 [Gaji : RM1,200-RM1,600 + OT allowance + Delivery Allwance + Hostel & Uniform]Pizza Hut merupakan sebuah rangkaian restoran dan francais makanan antarabangsa yang berasas di Dallas, Texas dan mengkhusus dalam piza gaya Amerika Syarikat. Ia adalah rangkaian restoran piza yang terbesar di dunia, dengan hampir 12,000 buah restoran, unit penghantaran-ambil keluar, dan gerai di lebih daripada 88 buah negara.Positions:


1. Pizza Rider
Gaji : RM1,200-RM1,600 Per Month


2. Service Crew
Gaji : Negotiable


136 KekosonganLokasi Pekerjaan
Selangor | Kuala Lumpur | Johor | Kedah | Perak | Penang | Sabah | Sarawak


Tarikh tutup permohonan : 15 - 22 Mac 2017* Sila baca terlebih syarat kelayakan dan maklumat lain melalui link yang admin sediakan di bawah sebelum membuat permohonan. Semoga berjaya semua..Cara Membuat Permohonan:

Permohonan mestilah di buat melalui laman web Maukerja.

1. Klik pautan yang admin sediakan di atas "(Klik Sini)", selepas itu anda hanya perlu klik button MOHON dan isikan butiran yang diperlukan. Untuk bahagian Muat Naik Resume, anda boleh pilih Tiada Resume jika anda memang tiada resume dan klik mana-mana yang dirasakan perlu iaitu :

i. Tiada resume dalam phone, akan dihantar bila diminta atau

ii. Saya tiada resume, akan hantar jika diminta.

2. Selepas selesai mengisi semua butiran, klik HANTAR PERMOHONAN


Anda dinasihatkan untuk mendaftar terlebih dahulu di lamanweb maukerja tersebut untuk memudahkan anda memohon jawatan kosong di atas dan kekosongan jawatan yang lain.
Klik sini untuk mendaftar. Semoga maju jaya!!


Klik Syarat Lengkap & Mohon Segera!!

Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini

Pizza Hut Restaurants Sdn BhdSejarah

Pizza Hut diasas pada tahun 1958 oleh dua orang penuntut kolej, Dan dan Frank Carney di Wichita, Kansas. Syarikat itu memperoleh kesedaran seluruh negara dalam kempen pengiklanannya yang sulung, iaitu "Putt Putt ke Pizza Hut," yang diperkenalkan dalam televisyen Amerika Syarikat pada tahun 1965. Syarikat itu dibeli oleh PepsiCo pada tahun 1977.

Pizza Hut dijadikan sebagai sebuah syarikat sampingan "Restoran-restoran Sejagat Tricon" ("Tricon Global Restaurants") pada Oktober 1997 dan syarikat induknya kemudian dinamakan Yum! Brands, Inc.. Lambang Pizza Hut yang paling nyata ialah reka bentuk tanda dagangnya yang menonjolkan bumbung restoran berwarna merah yang mencerun ke atas; reka bentuk terkini digunakan mulai dari tahun 1969, dengan pindaan pada tahun 1999.

Peliknya, walaupun Pizza Hut beroperasi di seluruh dunia, ia tidak pernah memasuki pasaran Itali.

0 Response to "Jawatan Kosong di Pizza Hut Restaurants Sdn Bhd - 22 Mac 2017 [Gaji : RM1,200-RM1,600 + OT allowance + Delivery Allwance + Hostel & Uniform]"

Post a Comment