Jawatan Kosong di Pusat Tahfiz Darul Haafizhiin - 10 April 2017 [Gaji : RM1,200 - RM1,500 + Makanan percuma + Allowance Hafizah & etc] - JAWATAN KOSONG 2019 | KERJA KOSONG TERKINI | JOB VACANCY

Jawatan Kosong di Pusat Tahfiz Darul Haafizhiin - 10 April 2017 [Gaji : RM1,200 - RM1,500 + Makanan percuma + Allowance Hafizah & etc]

Pusat Tahfiz Darul Haafizhiin (PTDH) telah ditubuhkan pada tahun 2001 dan telah diasaskan oleh Tuan Haji Aznan bin Ismail dan Hjh Fauziah Bt Abul Khassim.  PTDH merupakan sebuah institusi Tahfiz Berintegrasi yang menggabungkan pengajian Hafazan Al-Quran, Pengajian Deeniah serta Akademik.Positions:


1. Teacher Pre-School - Mohon Sini
Gaji : RM1,200-RM1,400 Per Month


Tarikh tutup permohonan : 10 April 20172. Islamic & Al-Quran Teacher (Ustazah) - Mohon Sini
Gaji : RM1,200 - RM1,500 Per Month

Tarikh tutup permohonan : 05 April 2017* Sila baca terlebih syarat kelayakan dan maklumat lain melalui link yang admin sediakan di tepi setiap jawatan sebelum membuat permohonan. Semoga berjaya semua..Cara Membuat Permohonan:

Permohonan mestilah di buat melalui laman web Maukerja.

1. Klik pautan yang admin sediakan di atas "(Mohon Sini)", selepas itu anda hanya perlu klik button MOHON dan isikan butiran yang diperlukan. Untuk bahagian Muat Naik Resume, anda boleh pilih Tiada Resume jika anda memang tiada resume dan klik mana-mana yang dirasakan perlu iaitu :

i. Tiada resume dalam phone, akan dihantar bila diminta atau

ii. Saya tiada resume, akan hantar jika diminta.

2. Selepas selesai mengisi semua butiran, klik HANTAR PERMOHONAN


Anda dinasihatkan untuk mendaftar terlebih dahulu di lamanweb maukerja tersebut untuk memudahkan anda memohon jawatan kosong di atas dan kekosongan jawatan yang lain.
Klik sini untuk mendaftar. Semoga maju jaya!!

Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini

Jawatan Kosong di Pusat Tahfiz Darul Haafizhiin -


History

Pusat Tahfiz Darul Haafizhiin (PTDH) telah ditubuhkan pada tahun 2001 dan telah diasaskan oleh Tuan Haji Aznan bin Ismail dan Hjh Fauziah Bt Abul Khassim.  PTDH merupakan sebuah institusi Tahfiz Berintegrasi yang menggabungkan pengajian Hafazan Al-Quran, Pengajian Deeniah serta Akademik. PTDH menyediakan platform pembelajaran bermula daripada Pra-Tahfiz iaitu peringkat tadika, peringkat sekolah rendah dan seterusnya peringkat menengah.

PTDH telah mendapat pengiktirafan dari pihak Jabatan Agama Wilayah Persekutuan (No. Pend: JAWI/4/284). Sehingga kini , PTDH mempunyai lebih daripada 100 orang pelajar dan telah berkembang dalam usahanya untuk menegakkan kepentingan pendidikan Al-Quran & As-Sunnah, Deeniah & Akademik seiring dengan keperluan & cabaran dunia masa kini.


0 Response to "Jawatan Kosong di Pusat Tahfiz Darul Haafizhiin - 10 April 2017 [Gaji : RM1,200 - RM1,500 + Makanan percuma + Allowance Hafizah & etc]"

Post a Comment