Jawatan Kosong di Unijaya Resources - 25 Mac 2017 [Gaji : RM2,000 - RM3,000 + Allowance + Commission + Incentives] - Jawatan Kosong Terkini Kerajaan & Swasta 2018 | 2019

Jawatan Kosong di Unijaya Resources - 25 Mac 2017 [Gaji : RM2,000 - RM3,000 + Allowance + Commission + Incentives]Unijaya Resources Sdn Bhd was founded in 2002. We have a proud team of more than 30 staff consist of skillful and passionate professional & technical personnel. Unijaya has geared the company and its staff to providing innovative, reliable and easy to maintain products tailored to transform our client's needs and requirements into cost effective solutions without the sacrifice of technology or quality.
Positions:


1. Business Development Executive - Mohon Sini
Gaji : RM2,000 - RM3,000 Per MonthTarikh tutup permohonan : 25 Mac 2017* Sila baca terlebih syarat kelayakan dan maklumat lain melalui link yang admin sediakan di tepi setiap jawatan sebelum membuat permohonan. Semoga berjaya semua..


Cara Membuat Permohonan:

Permohonan mestilah di buat melalui laman web Maukerja.

1. Klik pautan yang admin sediakan di atas "(Mohon Sini)", selepas itu anda hanya perlu klik button MOHON dan isikan butiran yang diperlukan. Untuk bahagian Muat Naik Resume, anda boleh pilih Tiada Resume jika anda memang tiada resume dan klik mana-mana yang dirasakan perlu iaitu :

i. Tiada resume dalam phone, akan dihantar bila diminta atau

ii. Saya tiada resume, akan hantar jika diminta.

2. Selepas selesai mengisi semua butiran, klik HANTAR PERMOHONAN


Anda dinasihatkan untuk mendaftar terlebih dahulu di lamanweb maukerja tersebut untuk memudahkan anda memohon jawatan kosong di atas dan kekosongan jawatan yang lain.
Klik sini untuk mendaftar. Semoga maju jaya!!

Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini

Jawatan Kosong Terkini 2017 di Unijaya Resources Sdn Bhd


History

Kami uruskan segala keperluan perniagaan anda yang berkaitan Teknologi Laman Web dan Aplikasi. Kami sentiasa memastikan hanya teknik dan teknologi terkini digunakan di dalam semua perkhidmatan kami.

Kami sangat teruja dan ghairah terhadap perkara-perkara baru dan kreatif. Kami suka dengan apa yang kami lakukan dan ia adalah cara hidup kami.

Kami menghasilkan sesuatu dengan keputusan yang berakar umbi dan disulami dengan kesempuranaan.

0 Response to "Jawatan Kosong di Unijaya Resources - 25 Mac 2017 [Gaji : RM2,000 - RM3,000 + Allowance + Commission + Incentives]"

Post a Comment