Jawatan Kosong di Yayasan Kemajuan Islam Nasional (YAKIN) - 24 Dec 2016

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan mempunyai komitmen yang tinggi untuk berkhidmat di Yayasan Kemajuan Islam Nasional (YAKIN) dalam jawatan seperti berikut:Positions:


1. AccountantClosing date : 24 December 2016Click Here how to Apply via Jobstreet

Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini

Jawatan Kosong Terkini 2016 di Yayasan Kemajuan Islam Nasional (YAKIN)


Overview

Yayasan Kemajuan Islam Nasional (YAKIN) ialah sebuah pertubuhan yayasan (foundation) yang ditubuhkan pada 24 Januari 2011 oleh YB. Senator Datuk Seri Syed Ibrahim bin Kader dan dirasmikan oleh YAB. Dato’ Sri Mohd Najib bin Tun Razak, Perdana Menteri Malaysia pada 25 Oktober 2011. YAKIN ditubuhkan bagi memberikan bantuan pendidikan, keagamaan, kesihatan dan kebajikan kepada golongan yang kurang berkemampuan khususnya masyarakat India Muslim dan masyarakat Islam umumnya.

Ibu Pejabat YAKIN beralamat di No. 77-1, Tingkat 1, Medan Sri Bunus, Off Jalan Masjid India 50100 Kuala Lumpur. YAKIN juga mempunyai satu pejabat di setiap negeri seluruh Malaysia kecuali di negeri Kelantan dan Sarawak. Pejabat YAKIN di setiap negeri bertindak sebagai pejabat pentadbiran bagi memberi sokongan kepada Ibu Pejabat, manakala segala keputusan dan urusan kewangan dilakukan di Ibu Pejabat.

Previous Post Next Post