Jawatan Kosong di Lynn Veterinary Clinic - 15 May 2017 [Gaji : RM900 - RM1,800 + Trip hari keluarga + Elaun kedatangan & etc] - JAWATAN KOSONG 2019 | KERJA KOSONG TERKINI | JOB VACANCY

Jawatan Kosong di Lynn Veterinary Clinic - 15 May 2017 [Gaji : RM900 - RM1,800 + Trip hari keluarga + Elaun kedatangan & etc]

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan mempunyai komitmen yang tinggi untuk berkhidmat di Lynn Veterinary Clinic dalam jawatan seperti berikut:
Jawatan:


1. Clinic Assistant / Staff Nurse / Clinic Administrator - Mohon Sini
Gaji : RM900 - RM1,800 Per Month

Tarikh Tutup Permohonan : 15 May 2017

* Sila baca terlebih syarat kelayakan dan maklumat lain melalui link yang admin sediakan di tepi setiap jawatan sebelum membuat permohonan. Semoga berjaya semua..


Cara Membuat Permohonan:

Permohonan mestilah di buat melalui laman web Maukerja.

Cara daftar dan Mohon boleh lihat di sini   KLIK SINI

Semoga maju jaya!!

Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini

Jawatan Kosong Terkini 2017 di Lynn Veterinary Clinic mehkerja

Kerja Kosong Terkini Lynn Veterinary ClinicLatar Belakang

Secara amnya Klinik Haiwan Lynn menawarkan perkhidmatan veterinar kepada haiwan kesayangan. Dan memberi keutamaan kepada pemeriksaan kesihatan dan rawatan kepada kucing. Selain dari itu kami turut menwarkan perkhidmatan seperti pemandulan, pembedahan, pengenalan haiwan (mikrocip dan passport), boarding, grooming, dan yang terkini rawatan laser.


0 Response to "Jawatan Kosong di Lynn Veterinary Clinic - 15 May 2017 [Gaji : RM900 - RM1,800 + Trip hari keluarga + Elaun kedatangan & etc]"

Post a Comment