Sila klik Follow dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Burger King - 26 Aug 2017 [Gaji : RM2,600 + Incentive + Medical benefits + Meal provided]

Perbadanan Burger King (bahasa Inggeris: Burger King Corporation) merupakan sebuah rangkaian makanan segera antarabangsa yang lebih banyak menjual hamburger, kentang jejari dan minuman bergas. Ia juga mengendalikan melebihi 200 buah restoran di Australia dengan nama Hungry Jack's.

Nama restoran pertama Burger King yang asalnya digelarkan Insta Burger King dibuka pada 4 Disember 1954 di Miami, Florida, Amerika Syarikat oleh James McLamore dan David Edgerton. Kedua-dua mereka merupakan alumni Universiti Cornell Pusat Pengajian Pengurusan Hotel. McLamore pernah mengunjungi gerai hamburger Dick dan Mac McDonald di San Bernardino, California; selepas mengesan bahawa sistem pengeluaran berdasarkan rangkaian pemasangan yang baru ini amat berpotensi, beliau memutuskan untuk mencipta versi sendiri.Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini

Jawatan Kosong di Burger King
Positions:


1. Restaurant Management Team - Mohon Sini
Gaji : RM2,600 +++ Per Month
Tarikh tutup permohonan : 26 August 2017

* Sila baca terlebih syarat kelayakan dan maklumat lain melalui link yang admin sediakan di tepi setiap jawatan sebelum membuat permohonan. Semoga berjaya semua..


Cara Membuat Permohonan:

Permohonan mestilah di buat melalui laman web Maukerja.


Cara daftar dan Mohon boleh lihat di sini  KLIK SINI 


Semoga maju jaya!!
Previous Post Next Post