Sila klik Follow dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Majlis Perbandaran Langkawi - 23 Aug 2017

Kawasan perkhidmatan Pekan Kuah dahulunya dikenali kawasan Sanitary Board. Selepas Perang Dunia Kedua iaitu semasa pemerintahan Inggeris Sanitary Board telah ditukarkan kepada Pengurusan Town Board Mulai tarhun 1945.

Majlis ini dikenali sebagai Majlis Daerah Langkawi mulai 29hb. April 1987, Majlis Daerah Langkawi diberi kuasa sebagai Pihak Berkuasa Tempatan dan bertanggungjawab dalam hal ehwal perancangan, perlesenan, kebersihan, bangunan, senitaman dan sebagainya selaras dengan akta-akta dan undang-undang kecil Majlis yang diguna pakai.

Kawasan pentadbiran Majlis Daerah Langkawi yang diwartakan adalah seluas 47,848 hektar (478.48 km. persegi ) yang meliputi 104 buah pulau seluruh gugusan Pulau Langkawi.

Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini

Jawatan Kosong Terkini 2016 di Majlis Perbandaran Langkawi


Majlis Perbandaran Langkawi Bandaraya Pelancongan mempelawa pemohon daripada warganegara Malaysia yang berminat dan berkelayakan untuk mengisi jawatan kosong terkini sebagai :

Jawatan:


1. PEGAWAI PERANCANG BANDAR DAN DESA J44


2. ARKITEK J41


3. PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT F41


4. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29


5. PEMBANTU LAUT A19


6. PEMBANTU KEMAHIRAN H19


Tarikh tutup permohonan : 23 August 2017*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawahPrevious Post Next Post