Sila klik Follow dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong di Maha Mas Medic Services Sdn Bhd - 01 Nov 2017 [Gaji : RM1,375 - RM1,475 Per Month]

As the LARGEST Private Ambulance Service Provider in Malaysia, we have a broad range of SERVICES that can be tailored to suite your NEEDS. Feel free to browse through our GENERAL LIST of SERVICESPositions:

Paramedic Mohon Sini
Gaji : RM1,375 - RM1,475 Per Month

Medical Assistant Mohon Sini
Gaji : RM1,375 - RM1,475 Per Month

Nurse Mohon Sini
Gaji : RM1,375 - RM1,475 Per MonthTarikh tutup permohonan : 01 Nov 2017


* Sila baca terlebih syarat kelayakan dan maklumat lain melalui link yang admin sediakan di bawah sebelum membuat permohonan. Selamat berjaya semua..Cara Membuat Permohonan:

Permohonan mestilah di buat melalui laman web Maukerja.

1. Klik pautan yang admin sediakan di bawah, selepas itu anda hanya perlu klik button MOHON dan isikan butiran yang diperlukan. Untuk bahagian Muat Naik Resume, anda boleh pilih Tiada Resume jika anda memang tiada resume dan klik mana-mana yang dirasakan perlu iaitu :

i. Tiada resume dalam phone, akan dihantar bila diminta atau

ii. Saya tiada resume, akan hantar jika diminta.

2. Selepas selesai mengisi semua butiran, klik HANTAR PERMOHONAN


Anda dinasihatkan untuk mendaftar terlebih dahulu di lamanweb maukerja tersebut untuk memudahkan anda memohon jawatan kosong di atas dan kekosongan jawatan yang lain.
Klik sini untuk mendaftar. Semoga maju jaya!!


Klik Syarat Lengkap & Mohon Segera!!

Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini

Jawatan Kosong Terkini 2017 di Maha Mas Medic Services Sdn Bhd

Kerja Kosong Terkini Mahamas


Siapa Kami?

Maha Mas Medic Services Sdn Bhd ( AKA Mahamas Ambulans ) adalah pembekal perkhidmatan Ambulans terbesar sendiri secara peribadi dalam Malaysia. Dengan lebih daripada 25 unit Ambulans di tangan kita, kita dapat memenuhi apa-apa jenis perkhidmatan Ambulans berasaskan. Daripada perkhidmatan Ambulans purata, untuk perkhidmatan Ambulans tidak begitu purata seperti Pindahan Perubatan Antarabangsa, dan tapak pembinaan siap sedia. Walaupun Perkhidmatan Ambulans merupakan perniagaan teras kami, kami masih suka menyimpan kelebihan tambahan dalam permainan dengan menyediakan perkhidmatan lain yang berkaitan.

Walau bagaimanapun sebelum kita pergi melalui berlari mencari yang demikian, kami ingin memberi sedikit maklumat mengenai masa lampau kita, dan bagaimana kita menjadi pembekal perkhidmatan ambulans swasta yang terbesar di Malaysia.u00a0Perniagaan pertama kami / Pejabat Operasi adalah saiz purata di banyak kedai tingkat ketiga, dan agak strategik terletak di persimpangan Bandar Baru Sentul, Jalan Sentul, Kuala Lumpur. Oleh kerana penempatan strategik ini, kami dapat menggunakannya sebagai medium iklan pertama kami. Untuk nasib kita, pada hari yang pertama operasi kami, kami mampu untuk mendapatkan pemindahan perubatan antara negeri. Mahamas Ambulans ambulans pertama agak kenderaan rendah hati, Inokom Permas

Previous Post Next Post