HTML5 Sila Follow dan Klik button [X] untuk tutup Button Close

Jawatan Kosong Terkini di Pejabat Tanah dan Galian Melaka - 31 Januari 2018

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Pejabat Tanah dan Galian MelakaJawatan:


1. PEMBANTU TADBIR (P/O) GRED N19 - 9 Kekosongan


2. JURUTEKNIK KOMPUTER - 1 Kekosongan*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawahTarikh Tutup Permohonan : 31 Januari 2018

Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini

Jawatan Kosong Terkini 2018 di Pejabat Tanah dan Galian MelakaLatar Belakang

Pejabat Pengarah Tanah dan Galian Melaka ditubuhkan pada tahun 1958, selepas negara ini mencapai kemerdekaan. Lokasi bangunan terletak di bangunan Stadhuys di Bandar Hilir Melaka. Pada masa itu Pejabat Pengarah Tanah dan Galian Melaka dikenali dengan nama Pejabat Tanah dan Galian Melaka dan telah digabungkan dengan Pejabat Kewangan Negeri.

Pada tahun 1979, Pejabat Pengarah Tanah dan Galian Melaka telah berpindah dari bangunan Stadhyus ke Seri Negeri, Jalan Hang Tuah dan kemudiannya pada 15 September 2004, berpindah ke bangunan baru Wisma Negeri yang terletak di Aras 1-2, Wisma Negeri, Jalan Wisma Negeri, Ayer Keroh, 75450 Melaka.

Previous Post Next Post