Jawatan Kosong Terkini di Yayasan Pelajaran Johor (YPJ) - 8 Februari 2018

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Yayasan Pelajaran Johor (YPJ) sebagai:Jawatan:


1. PEGAWAI TADBIR (N41) – TETAP


2. PEGAWAI TADBIR (N41) – KONTRAKTarikh Tutup Permohonan : 08 Februari 2018 (Khamis)Klik Iklan Lengkap Perjawatan

Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini

Jawatan Kosong Terkini 2018 di Yayasan Pelajaran Johor (YPJ)


Objektif KPYPJ

Misi KPYPJ dimanifestasikan melalui objektif KPYPJ iaitu meningkatkan kuantiti dan kualiti sumber manusia dalam pelbagai sektor pekerjaan dengan menyediakan peluang alternatif utama pendidikan kepada lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) dalam bidang akademik dan kemahiran kepada negara.

Secara spesifik, objektif KPYPJ ialah:

1. Menyediakan peluang pendidikan berkualiti di peringkat pra-diploma, diploma dan ijazah sarjana muda dalam pelbagai bidang dengan kerjasama universiti-universiti tempatan dan luar negara.

2. Menjalankan program-program kemahiran dan teknikal di peringkat sijil dan diploma dalam bidang-bidang tertentu yang diperlukan oleh industri melalui kerjasama dengan Jabatan Pembangunan Kemahiran (JPK) dan pihak-pihak lain.

3. Mewujudkan kemudahan pembelajaran dan latihan terbaik, berkualiti, berkesan dan,kondusif.

4. Melahirkan graduan atau tenaga kerja yang kompeten, berketrampilan, berakhlak mulia serta bertanggungjawab terhadap agama, bangsa dan negara.

Previous Post Next Post