Jawatan Kosong Terkini di Majlis Daerah Pendang (MDP) - 21 Februari 2018 - JAWATAN KOSONG 2021 | KERJA KOSONG TERKINI | JOB VACANCY

Jawatan Kosong Terkini di Majlis Daerah Pendang (MDP) - 21 Februari 2018

Permohonan adalah dipelawa daripada WARGANEGARA MALAYSIA. Keutamaan adalah daripada rakyat Negeri Kedah Darul Aman yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan berkelayakan bagi mengisi kekosongan jawatan-jawatan seperti berikut:-Jawatan:


1. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29 - 1 Kekosongan


2. PEMBANTU TADBIR (P/O) N19 - 1 Kekosongan


3. PEMBANTU PENGUATKUASA KP19 - 3 Kekosongan


4. PEMBANTU AWAM H11 - 1 Kekosongan


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Tarikh Tutup Permohonan :  21 Februari 2018 (Rabu)
Like Page Khas - Kerja Kosong di Kedah
Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini

Jawatan Kosong Terkini 2018 di Majlis Daerah Pendang (MDP)


Pengenalan

Majlis Daerah Pendang pada mulanya dikenali sebagai Lembaga Bandaran Pendang yang mana dari segi pentadbirannya terletak di di bawah Lembaga Kota Setar. Walaubagaimanapun mulai 1 Januari 1976, Lembaga Bandaran Pendang telah dipisahkan dari Lembaga Bandaran Kota Setar dan mempunyai kawasan pentadbiran serta perkhidmatan tersendiri meliputi Pekan Pendang, Pekan Bukit Jenun dan Pekan Tokai dengan keluasan 6.825 km/per.

Mulai 1 Mac 1979 Lembaga Bandaran Pendang telah dikenali sebagai Majlis Daerah Kerajaan Tempatan Pendang dan berikutan dengan penubuhan tersebut Majlis Daerah Kerajaan Tempatan Pendang telah mewartakan kawasan pentadbirannya meliputi keseluruhan Daerah Pendang dengan keluasan 629.29 km/per.


0 Response to "Jawatan Kosong Terkini di Majlis Daerah Pendang (MDP) - 21 Februari 2018"

Post a Comment