HTML5 Sila Follow dan Klik button [X] untuk tutup Button Close

Jawatan Kosong Terkini di Hospital Pusrawi Sdn Bhd - 26 April 2018

Hospital Pusrawi Sdn Bhd is fully owned by Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP). We are operating 189 beds with multi-disciplined facility providing affordable quality healthcare since 1984. In view of our rapid expansion, we are looking for dynamic, dedicated, and commited individual who aspire to build their career with us.Positions:


1. IT Executive (Programmer)


2. Cardiac Technician


Closing date : 13 - 26 April 2018


Jawatan Kosong Terkini 2017 di Hospital Pusrawi Sdn Bhd

Cara mohon melalui Jobstreet.com

Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini


Tentang Kami

Hospital PUSRAWI MAIWP ditubuhkan pada tahun 1984 dan memulakan perkhidmatan pesakit luar di Wisma Baitulmal, Jalan Ipoh, Kuala Lumpur.

Seiring dengan pembangunan, Hospital PUSRAWI memulakan operasi di bangunan baru di Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur pada tanggal 16 Januari 2006. Bangunan ini telah dirasmikan oleh DYMM Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong Al-Watiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin Ibni Almarhum Sultan Mahmud Al-Muktafi Billah Shah.

Hospital ini merupakan anak syarikat milik penuh Majlis Agama Islam Wilayah Persekutuan (MAIWP) dan mempunyai kapasiti 189 katil, 3 buah Klinik Cawangan dan Pusat Hemodialisis.

Kesihatan, keselesaan dan keselamatan pelanggan merupakan keutamaan kami.  Bagi memastikan perkhidmatan yang cemerlang, Hospital PUSRAWI MAIWP telah diiktiraf dengan pensijilan ISO9001:2008 dan menawarkan pelbagai khidmat kepakaran dari pelbagai disiplin untuk semua golongan tanpa mengira bangsa dan agama.


Previous Post Next Post