Jawatan Kosong Terkini di Majlis Agama Islam Melaka (MAIM) - 6 July 2018 - JAWATAN KOSONG 2022 | KERJA KOSONG TERKINI | JOB VACANCY

Jawatan Kosong Terkini di Majlis Agama Islam Melaka (MAIM) - 6 July 2018

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia (Anak Negeri Melaka) untuk mengisi kekosongan jawatan di Majlis Agama Islam Melaka (MAIM) seperti berikut :
Jawatan:


1. PEMBANTU OPERASI N11


Tarikh Tutup Permohonan : 06 Julai 2018 (Jumaat)


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Jawatan Kosong Terkini 2018 di Majlis Agama Islam Melaka (MAIM)

Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkiniPenubuhan MAIM

Majlis Agama Islam Melaka telah ditubuhkan pada 28 September 1960. Ia adalah bertujuan menguruskan hal ehwal Agama Islam Negeri Melaka di samping membantu dan menasihati Seri Paduka Baginda Yang di- Pertuan Agong . Penubuhan Majlis Agama Islam Melaka diperkukuhkan berdasarkan enakmen penubuhan iaitu :

Enakmen Pentadbiran Agama Islam ( Negeri Melaka ) 2002 Seksyen 4 ceraian 1. Maka Hendaklah ada satu badan yang dikenali sebagai "Majlis Agama Islam Melaka" untuk membantu dan menasihati Yang di-Pertuan Agong dalam perkara-perkara yang berhubung agama Islam.

Sebagai sebuah badan pembuat dasar Agama Islam Negeri Melaka, beberapa agensi / institusi Islam telah ditubuhkan seperti Jabatan Agama Islam, Jabatan Mufti, Mahkamah Syariah dan anak-anak syarikat MAIM untuk melaksanakan segala keputusan atau dasar yang telah dibuat oleh MAIM.


Klik Maklumat Lengkap Iklan

Klik Muatturun Borang Permohonan

0 Response to "Jawatan Kosong Terkini di Majlis Agama Islam Melaka (MAIM) - 6 July 2018"

Post a Comment