Jawatan Kosong Terkini di Universiti Malaysia Pahang (UMP) - 20 July 2018 - JAWATAN KOSONG 2020 | KERJA KOSONG TERKINI | JOB VACANCY

Jawatan Kosong Terkini di Universiti Malaysia Pahang (UMP) - 20 July 2018

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi jawatan di Universiti Malaysia Pahang (UMP) seperti berikut :-Jawatan:


1.  PENSYARAH UNIVERSITI GRED DS45


2. PENSYARAH UNIVERSITI GRED DS51


3. PROFESOR MADYA GRED DS53 


4. PROFESOR GRED KHAS C (VK7) 


Close date : 20 Julai 2018 (Jumaat)


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Jawatan Kosong Terkini 2018 di Universiti Malaysia Pahang (UMP)

Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini


Universiti Malaysia Pahang

Universiti Malaysia Pahang (UMP) adalah sebuah universiti teknikal yang ditubuhkan pada tahun 2002. UMP menawarkan pelbagai program teknikal berteraskan Kejuruteraan dan Teknologi. Dalam bidang penyelidikan pula, universiti memberi tumpuan kepada penyelidikan gunaan dan projek-projek industri dengan industri setempat bagi memperkayakan pengajaran dan pembelajaran di samping mempromosikan aktiviti-aktiviti pengkomersialan produk penyelidikan.

Kampus UMP di Pekan

Kampus tetap UMP kini telah mula beroperasi di Kuala Pahang, Pekan pada 27 Julai 2009. Pada masa ini, ia menempatkan tiga buah fakulti iaitu Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (FKM), Fakulti Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (FKEE) dan Fakulti Kejuruteraan Pembuatan (FKP). Kampus seluas 642 ekar ini boleh menampung sehingga 10,000 orang pelajar dan 2,000 orang staf.
0 Response to "Jawatan Kosong Terkini di Universiti Malaysia Pahang (UMP) - 20 July 2018"

Post a comment