Jawatan Kosong Terkini di Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysia (IYRES) - 4 Jan 2019

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan mempunyai komitmen yang tinggi untuk berkhidmat di Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysiar dalam jawatan seperti berikut :-Jawatan:

1. PENGEKOD DATA (DATA ENTRY)


A. Kriteria Pemilihan

Warganegara Malaysia;

Berumur di antara 18 Hingga 40 Tahun;

Mempunyai pengalaman sebagai pengekod data (data Entry);

Mahir Menggunakan “Statistical Package for the Social Sciences” (SPSS);

Calon yang mempunyai pengalaman dalam bidang penyelidikan sosial menjadi keutamaandalam pemilihan ini;

Berdisiplin, berdedikasi, komited, jujur, amanah, bertanggungjawab, berintegriti dan profesional dalam menjalankan tugas yang diberikan;

Boleh menerima arahan dari semasa ke semasa.


Tarikh Tutup Permohonan : 04 Januari 2019  (Jumaat)


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Jawatan Kosong Terkini 2019 di Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysia (IYRES)Mengenai IYRES

Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysia (IYRES) ialah sebuah pusat penyelidikan nasional, di bawah naungan Kementerian Belia dan Sukan, yang menjalankan kajian terhadap pelbagai aspek pembangunan belia dan kaitannya dengan perubahan yang berlaku diperingkat nasional, rantau dan antarabangsa.

Untuk mencapai matlamatnya, IPPBM akan melaksanakan pelbagai jenis program penyelidikan, menganjurkan persidangan, bengkel, syarahan dan seminar; menerbitkan Jurnal dan Monograf mengenai hasil penyelidikan serta mewujudkan program pendidikan dan latihan. Institut ini juga akan menyediakan kemudahan penyelidikan yang pelbagai, termasuklah sebagai sebuah pusat sumber dan data mengenai pembangunan belia.

IPPBM telah dilancarkan oleh Mantan Perdana Menteri Dato' Seri Abdullah Hj. Ahmad Badawi pada 15 Mei 2005 bersempena dengan Hari Belia Malaysia dan dikuatkuasakan di bawah Akta Pertubuhan Belia dan Pembangunan Belia 2007.
Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini
Previous Post Next Post