Jawatan Kosong Terkini di Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad - 15 Feb 2019 - JAWATAN KOSONG 2021 | KERJA KOSONG TERKINI | JOB VACANCY

Jawatan Kosong Terkini di Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad - 15 Feb 2019

Binalah kerjaya anda bersama-sama Bank yang memahami Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad mempelawa calon-calon BUMIPUTRA yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan bagi jawatan-jawatan berikut :Positions:


1. Analyst (Banking & Capital Market)


2. Analyst (Economy)


3. Kerani Kontrak (Cawangan Seluruh Melaka Dan Johor)


4. Executive, Sme (Shah Alam, Kuala Lumpur And K. Kinabalu)


5. Vice President, Portfolio Investment Management


6. Pemandu


Closing date : 06 - 15 February 2019


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Jawatan Kosong Terkini 2018 di Bank Kerjasama Rakyat Malaysia BerhadSekilas Pandang

Bank Rakyat yang ditubuhkan pada 28 September 1954 di bawah Ordinan Syarikat Kerjasama 1948 yang kini merupakan bank koperasi Islam terbesar di Malaysia dengan memiliki aset berjumlah RM89.18 bilion berakhir Disember 2014.

Transformasi daripada sistem perbankan konvensional kepada sistem perbankan Syariah sejak 2002 telah menjayakan Bank Rakyat untuk terus mencatatkan keuntungan yang memberangsangkan saban tahun. Bagi tahun kewangan berakhir 31 Disember 2014, kami telah mencatatkan keuntungan sebelum cukai dan zakat berjumlah RM2.16 bilion.

Kami terus mengembangkan produk dan fasiliti pelanggan yang pelbagai serta inovatif. Ia meliputi perbankan konsumer, pembiayaan komersil, simpanan dan pelaburan serta produk perancangan kewangan bagi memenuhi keperluan pelbagai spektrum pelanggan masa kini.Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini

0 Response to "Jawatan Kosong Terkini di Bank Kerjasama Rakyat Malaysia Berhad - 15 Feb 2019"

Post a Comment