HTML5 Sila Follow dan Klik button [X] untuk tutup Button Close

Jawatan Kosong Terkini di Yayasan Pelajaran Johor (YPJ) - 13 Mei 2019

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Yayasan Pelajaran Johor (YPJ) sebagai:Jawatan:


1. Penolong Pegawai Tadbir (N29)


2. Penolong Akauntan (W29)


3. Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) (N19)


4. Pemandu Kenderaan (H11)


Tarikh Tutup Permohonan : 13 Mei 2019 (Isnin)


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Jawatan Kosong Terkini 2018 di Yayasan Pelajaran Johor (YPJ)


Objektif KPYPJ

Misi KPYPJ dimanifestasikan melalui objektif KPYPJ iaitu meningkatkan kuantiti dan kualiti sumber manusia dalam pelbagai sektor pekerjaan dengan menyediakan peluang alternatif utama pendidikan kepada lepasan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) dalam bidang akademik dan kemahiran kepada negara.

Secara spesifik, objektif KPYPJ ialah:

1. Menyediakan peluang pendidikan berkualiti di peringkat pra-diploma, diploma dan ijazah sarjana muda dalam pelbagai bidang dengan kerjasama universiti-universiti tempatan dan luar negara.

2. Menjalankan program-program kemahiran dan teknikal di peringkat sijil dan diploma dalam bidang-bidang tertentu yang diperlukan oleh industri melalui kerjasama dengan Jabatan Pembangunan Kemahiran (JPK) dan pihak-pihak lain.

3. Mewujudkan kemudahan pembelajaran dan latihan terbaik, berkualiti, berkesan dan,kondusif.

4. Melahirkan graduan atau tenaga kerja yang kompeten, berketrampilan, berakhlak mulia serta bertanggungjawab terhadap agama, bangsa dan negara.Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini
Previous Post Next Post