Sila klik Follow dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong Terkini di Yayasan Pembangunan Keluarga Terengganu (YPKT) - 30 May 2019

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan di Yayasan Pembangunan Keluarga Terengganu (YPKT) sebagai :-Jawatan:


1. Penolong Pegawai Tadbir Gred N29


2. Pembantu Tadbir (PO) Gred N19


3. Juruteknik Komputer Gred FT19


4. Pemandu Kenderaan Gred H11


5. Penjaga Jentera Elektrik Gred J19


Tarikh tutup permohonan : 30 Mei 2019 (Khamis)


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawahJawatan Kosong Terkini 2019 di Yayasan Pembangunan Keluarga Terengganu (YPKT)


Sejarah

Sebuah Badan Berkanun yang ditubuhkan oleh Kerajaan Negeri Terengganu Darul Iman pada 25 April 1986. Penubuhan adalah dibawah Enakmen Bil. 13 tahun 1985 hasil daripada kelulusan Dewan Undangan Negeri yang bersidang pada 5 Disember 1985. Ditubuhkan sebagai agensi yang berperanan secara langsung sebagai Pembekal Sumber, Penyokong, Penyebar Maklumat, Pendidik, Katalis, Penyaran Dasar dan Pengkaji bagi mengisi ruang yang masih kosong di samping dapat bekerjasama dengan agensi-agensi yang telah sedia wujud dalam mempertingkatkan kualiti kehidupan dan masalah - masalah berkenaan melalui kapasiti  Lembaga YPKT selaku Penyelaras, Pelengkap (Complement) dan Penokok Tambah (Supplement).
Join Telegram Kami : telegram.me/kerjakosongterkini
Previous Post Next Post