Jawatan Kosong Terkini di Amanah Raya Berhad - 1 April 2021

Amanah Raya Berhad atau AmanahRaya, dahulunya dikenali sebagai Jabatan Pemegang Amanah Raya dan Pegawai Pentadbir Pusaka telah ditubuhkan pada 1 Mei 1921. Ia dikorporatkan pada 1 Ogos 1995 di bawah Akta Syarikat 1965. Amanah Raya adalah syarikat milik penuh kerajaan dengan pegangan saham sebanyak 99.99% oleh Menteri Kewangan (Diperbadankan) dan 0.01% oleh Pesuruhjaya Tanah Persekutuan. Jawatan:


1. MANAGER (M1) – EQUITY


2. ASSISTANT MANAGER (E3) – UNIT TRUST SALES AND MARKETING


3. EXECUTIVE (E1) – OPERATIONS & FINANCE (UNIT TRUST)


4. EXECUTIVE (E1) – INFORMATION TECHNOLOGY (IT)

Closing Date: 24 Mac 20215. EXECUTIVE, OPERATIONS DEPARTMENT 1

Closing Date: 01 April 2021


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Jawatan Kosong Terkini 2017 di Amanah Raya Berhad
Like Group FB - Kerja Kosong Terkini [MehKerja]
Join Channel Telegram - Meh Kerja
Profil Korporat

Amanah Raya Berhad dahulunya dikenali sebagai Jabatan Pemegang Amanah Raya dan Pegawai Pentadbir Pusaka ditubuhkan pada 1921 dan dikorporatkan pada 1 Ogos 1995 di bawah Akta Syarikat 1965. AmanahRaya adalah syarikat milik penuh kerajaan dengan pegangan saham sebanyak 99.99% oleh Menteri Kewangan (Diperbadankan) dan 0.01% oleh Pesuruhjaya Tanah Persekutuan.
Berbekalkan pengalaman dan kepakaran selama lebih 90 tahun dalam memberikan perkhidmatan kepada masyarakat, AmanahRaya kini muncul sebagai syarikat peramanahan dan perwarisan utama yang mampu mengurus aset secara profesional.

Selain daripada Peramanahan Korporat, AmanahRaya menawarkan pelbagai perkhidmatan yang meliputi Pentadbiran Harta Pusaka berwasiat dan tidak berwasiat, Penulisan, Penyimpanan & Pelaksanaan Wasiat serta Pengurusan pelbagai Akaun Amanah bagi kepentingan benefisiari tertentu mengikut hasrat pelangganPrevious Post Next Post