Jawatan Kosong Terkini di Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysia (IYRES) - 30 Jun 2021

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan dan mempunyai komitmen yang tinggi untuk berkhidmat di Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysiar dalam jawatan seperti berikut :-Jawatan:


1. PEGAWAI BELIA DAN SUKA GRED S48


Tarikh Tutup Permohonan : 30 Jun 2021


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Jawatan Kosong Terkini 2019 di Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysia (IYRES)
Join Channel Telegram - Meh Kerja
Mengenai IYRES

Institut Penyelidikan Pembangunan Belia Malaysia (IYRES) ialah sebuah pusat penyelidikan nasional, di bawah naungan Kementerian Belia dan Sukan, yang menjalankan kajian terhadap pelbagai aspek pembangunan belia dan kaitannya dengan perubahan yang berlaku diperingkat nasional, rantau dan antarabangsa.

Untuk mencapai matlamatnya, IPPBM akan melaksanakan pelbagai jenis program penyelidikan, menganjurkan persidangan, bengkel, syarahan dan seminar; menerbitkan Jurnal dan Monograf mengenai hasil penyelidikan serta mewujudkan program pendidikan dan latihan. Institut ini juga akan menyediakan kemudahan penyelidikan yang pelbagai, termasuklah sebagai sebuah pusat sumber dan data mengenai pembangunan belia.

IPPBM telah dilancarkan oleh Mantan Perdana Menteri Dato' Seri Abdullah Hj. Ahmad Badawi pada 15 Mei 2005 bersempena dengan Hari Belia Malaysia dan dikuatkuasakan di bawah Akta Pertubuhan Belia dan Pembangunan Belia 2007.
Previous Post Next Post