Jawatan Kosong Terkini di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) - 3 Julai 2022

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong terkini di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA) sebagai:Jawatan:


1. PEMBANTU TADBIR (PERKERANIAN/OPERASI) N19


2. PENJAGA JENTERA ELEKTRIK J19


3. PEMBANTU KEMAHIRAN H19


4. PEMBANTU OPERASI N11


5. PEMBANTU AWAM H11


6. PEMANDU KENDERAAN H11


7. OPERATOR LOJI H11


Cara Memohon:

i) Semua permohonan hendaklah dibuat secara atas talian melalui Sistem Permohonan Jawatan MARDI (e-jawatan) sepenuhnya dengan melayari http://ejawatan.mardi.gov.my/

a. Mendaftar di Sistem Permohonan Jawatan MARDI (e-jawatan)

b. Memohon jawatan yang berkaitan

ii) Semua permohonan hendaklah diisi dengan lengkap disertakan salinan dokumen yang diperlukan berserta dengan gambar formal terkini dan berukuran passport (Gambar swafoto/selfie tidak dibenarkan). Permohonan yang tidak lengkap tidak akan diproses.

iii) Permohonan yang lewat diterima dan tidak mematuhi syarat yang ditetapkan tidak akan dipertimbangkan. Manakala, calon yang berkelayakan sahaja yang akan dipanggil untuk ditemuduga.

iv) Hanya calon yang layak selepas sesi tapisan sahaja yang akan dipanggil untuk temuduga dan permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas enam (6) bulan dari tarikh tutup hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya. 


Tarikh Tutup Permohonan : 03 Julai 2022 (Ahad)


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Jawatan Kosong Terkini 2022 di Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (RISDA)
Join Channel Telegram - Meh Kerja
Tentang RISDA

RISDA Holdings Sdn. Bhd., (RHSB) ditubuhkan pada 5 April 2011, sebuah syarikat milikan penuh RISDA dengan modal dibenarkan sebanyak RM100 juta dan modal berbayar RM16 juta. Mula beroperasi sepenuhnya pada 1 Januari 2012 dan selaras dengan kelulusan penstrukturan semula Syarikat Milikan RISDA oleh YB Menteri Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah serta Menteri Kewangan pada 4 Mac 2011, Mesyuarat Pihak Berkuasa RISDA Kali Ke-216 pada 6 Oktober 2011 telah bersetuju untuk melantik RHSB sebagai ejen mengurus Syarikat Milikan RISDA (SMR).


Previous Post Next Post