Sila klik Follow dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong Terkini di Lembaga Pembangunan Pelaburan Malaysia (MIDA) - 15 Ogos 2022

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Lembaga Pembangunan Pelaburan Malaysia (MIDA)Jawatan:


1. EXECUTIVE OFFICER (GRADE 9)


Overview Of Job Description

The Executive Officer will be responsible for coordinating and carrying out investment promotion and development activities for the manufacturing and services sectors, as well as evaluating potential project applications and providing facilitation services to investors.


Tarikh tutup Permohonan : 15 Ogos 2022 (Isnin)


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Jawatan Kosong Terkini 2022 di Lembaga Pembangunan Pelaburan Malaysia (MIDA)

Join Channel Telegram - Meh Kerja
Latar Belakang

Lembaga Pembangunan Pelaburan Malaysia (MIDA) adalah merupakan agensi utama kerajaan dalam menggalak dan menyelaras pembangunan perindustrian di Malaysia dalam sektor perkilangan dan perkhidmatan di Malaysia.

Diperbadankan sebagai sebuah badan berkanun di bawah Akta Lembaga Kemajuan Perindustrian Malaysia (MIDA), penubuhan MIDA pada tahun 1967 telah dijulang oleh Bank Dunia sebagai "pendorong yang diperlukan bagi tindakan penggalakan yang bertujuan, positif dan terselaras" yang diperlukan dalam pembangunan perindustrian Malaysia. Hari ini, MIDA adalah agen Malaysia yang dinamik, canggih dan merupakan perintis dalam membuka sempadan baru di seluruh dunia.
Previous Post Next Post