Sila klik Follow dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong Terkini di Pengurusan Air Pahang Berhad (PAIP) - 26 Mei 2023

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi jawatan di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia (SPA) seperti berikut : Jawatan:


1. PEMBANTU OPERASI (OPERATOR TELEFON) NE1 


Syarat Lantikan:

SPM Dan Setaraf


Deskripsi Tugas:

Operator telefon ibu pejabat
Berpengalaman sebagai operator telefon, boleh berkomunikasi dengan baik, mahir penggunaan komputer, penampilan menarik dan peramah serta boleh melakukan kerja-kerja setiausaha


Taraf Jawatan : Tetap


Kekosongan : 1


Sebelum atau pada 26 Mei 2023 (Jumaat)2. PEMBANTU OPERASI (PEMBACA METER) NE1 

Syarat Lantikan:

SPM Dan Setaraf


Deskripsi Tugas:

Berpengalaman mengendalikan bacaan meter. mempunyai lesen memandu kelas B2, D. berkemahiran dalam penggunaan komputer. rajin, jujur, amanah dan berdisiplin dalam menjalankan tugas.

Taraf Jawatan : Tetap


Kekosongan : 1


Sebelum atau pada 17 Mei 2023 (Rabu) 


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Jawatan Kosong Terkini 2022 di Pengurusan Air Pahang Berhad PAIP -MEHkerja-2022

Follow Sosial Media Kami : Klik Sini

Latar Belakang

Pengurusan Air Pahang Berhad (PAIP) secara rasminya telah di tubuhkan pada 1 Februari 2012 melalui pengkorporatan Jabatan Bekalan Air Pahang (JBAP) dan merupakan anak syarikat milik penuh Kerajaan Negeri Pahang. Dengan pengkorporatan JBAP, Kerajaan Negeri dengan secara rasminya menyerahkan urusan operasi merawat, membekal, membersih dan memungut hasil air daripada penjualan air bersih yang selama ini dikendalikan oleh JBAP kepada PAIP.

PAIP telah dilesenkan oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) sebagai operator bekalan air untuk Negeri Pahang selaras dengan peruntukan Akta 655 (Akta Industri Perkhidmatan Air 2006). Dengan itu, PAIP berfungsi memberi perkhidmatan bekalan air bersih yang memuaskan dari segi kuantiti dan kualiti kepada pengguna dengan cara yang paling berekonomi untuk memenuhi keperluan pembangunan sosial dan ekonomi Negeri Pahang Darul Makmur.
Previous Post Next Post