Sila klik Follow dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong Terkini di Institut Penyelidikan dan Perhutanan Malaysia (FRIM) - 17 November 2023

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Institut Penyelidikan dan Perhutanan Malaysia (FRIM) sebagaimana di bawah:-Jawatan:


1. PENOLONG PEGAWAI TADBIR N29
2 Kekosongan


Jadual Gaji:
RM 1,493.00 (Minimum) — RM 5,672.00 (Maksimum)
Kadar Kenaikan Gaji Tahunan : RM 145.00


Imbuhan:
(i) Tetap Khidmat Awam : RM160.00
(ii) Tetap Perumahan : RM300,00
(iif) Bantuan Sara Hidup : RM350.00
6 Kekosongan


Cara Memohon:

Permohonan hendaklah dibuat melalui sistem permohonan jawatan dalam talian yang boleh diakses di laman sesawang Institut Penyelidikan Perhutanan Malaysia (FRIM). Hanya permohonan yang dibuat melalui sistem permohonan dalam talian FRIM (admin telah sediakan link di bawah) akan diproses. Calon dikehendaki memuatnaik resume yang lengkap (kelayakan akademik, pengalaman kerja, gaji semasa dan gaji yang dipohon, gambar berukuran passport serta salinan sijil-sijil berkaitan) semasa membuat permohonan.

Hanya calon-calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temu duga. Pemohon-pemohon yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 3 bulan dari tarikh tutup iklan ini hendaklah menganggap permohonan mereka tidak berjaya. Klik sini Manual Pengguna


Tarikh Tutup Permohonan : 17 November 2023 (Jumaat)


*Sila baca dahulu maklumat iklan dan syarat kelayakan melalui link yang admin sediakan di bawah.


Jawatan Kosong Terkini di Institut Penyelidikan dan Perhutanan Malaysia (FRIM)

Follow Sosial Media Kami : Klik Sini

Info


The Institute’s main office building, housing laboratories, the library, herbarium and museum in addition to staff quarters were occupied in 1929.  The sanction for the building was first given in 1927. The research activities carried out were chemistry, silviculture, botany, economy and zoology.
Previous Post Next Post