Jawatan Kosong Terkini di Jabatan Perdana Menteri - 5 Oktober 2023

Permohonan dipelawa daripada warganegara Malaysia, yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan untuk mengisi jawatan-jawatan di Jabatan Perdana Menteri seperti berikut:-Jawatan:


KELULUSAN MINIMUM: PMR / PT3

1. PEMBANTU OPERASI GRED N11 (SEMENANJUNG)
1094 Kekosongan


Jadual Gaji:
Gaji Minimum : RM1,216.00
Gaji Maksimum : RM2,983.00
Kadar Kenaikan Gaji Tahunan : RM80.00


Deskripsi Tugas:

1. Melaksanakan tugas-tugas dalam membantu melicinkan perjalanan urusan pejabat seharian melibatkan pergerakan fail, penghantaran dan pendaftaran surat/dokumen/saman/notis serta pemanduan kenderaan.

2. Memandu dan menyenggara kenderaan yang diliputi oleh lesen memandu Kelas B2/B/D/E2/E1/E.

3. Bertanggungjawab melaksanakan tugas-tugas operasi am bersifat hands-on yang memerlukan keupayaan fizikal di dalam pejabat/jeti [Lembaga Kemajuan Ikan Malaysia (LKIM)].


Tarikh Tutup Permohonan : 05 Oktober 2023 (Khamis) jam 11:59 malam


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah 


Jawatan Kosong Terkini 2022 di Jabatan Perdana Menteri

Follow Sosial Media Kami : Klik Sini

Tentang


Jabatan Perdana Menteri, yang sebelum ini dikenali sebagai Pentadbiran Am, JPM telah disusun semula menjadi 12 bahagian iaitu Bahagian Sumber Manusia, Bahagian Kewangan, Bahagian Pembangunan, Bahagian Akaun, Bahagian Khidmat Pengurusan, Bahagian Audit Dalam, Bahagian Teknologi Maklumat, Bahagian Perolehan, Bahagian Dasar & Perancangan Strategik, Unit Komunikasi Korporat, Pejabat Penasihat Undang-Undang, dan Unit Integriti.
Previous Post Next Post