Sila klik Follow dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong Terkini di Majlis Daerah Padang Terap - 15 Oktober 2023

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia keutamaan kepada Rakyat Negeri Kedah yang berkelayakan bagi mengisi jawatan kosong di Majlis Daerah Padang Terap seperti di bawah: (Keutamaan adalah calon yang dilahirkan dan menetap di Negeri Kedah).Jawatan:


1. PENOLONG PEGAWAI PERANCANG BANDAR DAN DESA JA29


Kumpulan Perkhidmatan : Pelaksana
Klasifikasi Perkhidmatan : Kejuruteraan
Gred Jawatan : JA29
Jumlah Kekosongan : Satu (1)


Jadual Gaji:
Minimum - RM 1,549.00
Maksimum  - RM 5,701.00
Taraf Jawatan : Kontrak
 

Tarikh tutup permohonan : 15 Oktober 2023 (Ahad) Sebelum Jam 3.30 Petang


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Jawatan Kosong Terkini 2022 di Majlis Daerah Padang Terap

Follow Sosial Media Kami : Klik Sini

Latar Belakang

Merupakan sebuah agensi pihak berkuasa tempatan yang bertanggungjawab merancang, mengawal dan menggalakkan kemajuan seluruh kawasan Padang Terap selaras dengan dasar , objektif, strategi serta program Kerajaan Persekutuan , Kerajaan Negeri dan Majlis Daerah. Kawasan perkhidmatan majlis Daerah padang Terap meliputi sebahagian daripada Padang Terap yang merangkumi Kuala Nerang, Naka, Pedu, Padang Sanai dan pintu masuk Malaysia, Thailand iaitu Durian Burung.

Majlis Daerah Padang Terap ditubuhkan pada tahun 1976 adalah susulan daripada penyusunan semula Kerajaan Tempatan Lembaga Bandaran Padang Terap. Kawasan Majlis Daerah Padang Terap merupakan daerah yang ketiga terbesar di Negeri Kedah yang meliputi kawasan seluas 136226.29 hektar bersamaan 332266.49 ekar atau 1362.26 km persegi. Lokasinya terletak bersempadanan dengan negara Thailand di utara, sebelah barat bersempadanan dengan daerah Sik dan Pendang.
Previous Post Next Post