Jawatan Kosong Terkini di Koperasi Wawasan Malaysia Berhad (KOWAMAS) - 17 Mac 2019 - JAWATAN KOSONG 2021 | KERJA KOSONG TERKINI | JOB VACANCY

Jawatan Kosong Terkini di Koperasi Wawasan Malaysia Berhad (KOWAMAS) - 17 Mac 2019

Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan dan berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan di Koperasi Wawasan Malaysia Berhad (KOWAMAS) seperti berikut:Jawatan:


1. Branch Manager


Tarikh tutup permohonan : 17 March 2019


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Jawatan Kosong Terkini 2018 di Koperasi Wawasan Malaysia Berhad (KOWAMAS)


Kowamas

Koperasi Wawasan Malaysia Berhad (Kowamas), (dahulunya dikenali sebagai Koperasi Lepan Kabu Berhad) telah ditubuhkan di bawah Akta Koperasi 1993 pada tahun 1998. Penglibatan awal koperasi dimasa itu adalah berkisar dalam perniagaan retail di Kuala Krai dan Kota Bharu, Kelantan.

Pada penghujung 2007, sembilan (9) Ahli Lembaga baru telah dilantik untuk mengemudi jawatan-jawatan penting di dalam koperasi. Di bawah pengurusan Lembaga yang baru ini, koperasi telah berjaya membentuk arahtuju dalam mengembangkan dan memperbagaikan perniagaannya sejajar dengan objektif untuk pembangunan status ekonomi ahli-ahli disamping membantu Kerajaan mencapai visi dan misi kepada masyarakat Malaysia yang makmur dan majujaya.

Kowamas, nama komersial yang terbaru dalam pasaran, selaras dengan arahtuju operasi dan kepentingan perniagaannya telah mencapai persetujuan dengan sebuah institusi kewangan yang terbesar di Malaysia untuk mengujudkan skim pembiayaan peribadi kepada ahli-ahlinya dan telah juga mengenalpasti beberapa lokasi yang stratejik untuk pembangunan hartanah.

Disamping itu, Kowamas juga sedang di dalam peringkat rundingan terakhir untuk menceburi sektor pengangkutan, perladangan dan retail.

0 Response to "Jawatan Kosong Terkini di Koperasi Wawasan Malaysia Berhad (KOWAMAS) - 17 Mac 2019"

Post a Comment