Jawatan Kosong Terkini di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sabah (SPANS) - 4 Julai 2022

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sabah (SPANS)Jawatan:


1. AKAUNTAN GRED WA41 - 2 Kekosongan


2. PENOLONG AKAUNTAN GRED W29 - 7 Kekosongan


3. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) GRED W19 - 50 Kekosongan


4. PEMBANTU TADBIR (KEWANGAN) GRED W19 - 11 Kekosongan


Tarikh tutup permohonan : 04 Julai 2022 (Isnin)


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Jawatan Kosong Terkini 2022 di Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sabah (SPANS)

Join Channel Telegram - Meh Kerja
Latar Belakang

Pengaruh dan perkembangan dalam teknologi maklumat dan komunikasi ke atas segenap aspek kehidupan kita sekarang sangat ketara. Cara kita berkomunikasi dan berurusan telah dan akan terus berubah dengan pesatnya dengan perkembangan ini. Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Negeri Sabah (SPANS) sentiasa peka kepada perubahan yang berlaku di dalam persekitaran itu. Sebagai sebuah Suruhanjaya Perkhidmatan Awam yang bertanggungjawab terhadap pemilihan anggota Perkhidmatan Awam, perkhidmatan mereka yang teratur dan disiplin tinggi, SPANS sentiasa berusaha untuk memberikan maklumat dan menyediakan perkhidmatan cepat dan menepati keperluan pelanggannya.

Laman Web SPANS kini berwajah baru selaras dengan komitmen bagi memberikan perkhidmatan yang berkualiti demi memuaskan kehendak pelanggan-pelanggan SPANS iaitu para anggota Perkhidmatan Awam Negeri Sabah dan orang ramai. Kini, Laman Web SPANS lebih mesra pengguna dalam menyediakan maklumat-maklumat mengenai keahlian, organisasi, tanggungjawab dan aktiviti-aktiviti SPANS termasuk berita bergambar.
Previous Post Next Post