Jawatan Kosong Terkini di Pusat Rehabilitasi PERKESO Sdn. Bhd. - 29 Januari 2023

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Pusat Rehabilitasi PERKESO Sdn. Bhd.Jawatan:

1. PEMBANTU AM SAJIAN VOKASIONAL


Required Qualities:

Candidate must possess at least SPM

At least 2 Years of working experience in the related field.

Good in Malay and English both written and spoken.

Strong team player.


Minimum Basic Salary: RM1,500


Tarikh tutup permohonan : 29 Januari 2023


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Jawatan Kosong Terkini 2022 di Pusat Rehabilitasi PERKESO Sdn. Bhd.

Latar Belakang

Pusat Rehabilitasi PERKESO Tun Abdul Razak, hak milik penuh Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) di bawah Kementerian Sumber Manusia adalah sebuah pusat rehabilitasi bertaraf antarabangsa yang mengintegrasikan rawatan Rehabilitasi Perubatan dan Vokasional. Pusat Rehabilitasi ini dibina dengan motif yang murni ; iaitu untuk membantu Orang Berinsurans PERKESO dan golongan pekerja untuk dipulihkan secara fizikal dan vokasional sehingga akhirnya kembali ke alam pekerjaan dan masyarakat dengan keupayaan yang maksimum.

Terletak di Bandar Hijau, Hang Tuah Jaya, Melaka di kawasan seluas 55 ekar, Pusat Rehabilitasi PERKESO Tun Abdul Razak telah mula beroperasi pada 1 Oktober 2014. Di sini kami menyediakan program rawatan yang komprehensif, intensif dan efisien di bawah satu bumbung, dengan pelbagai peralatan berteknologi tinggi yang dikendalikan oleh tenaga profesional pelbagai disiplin.

Kini, kami menjadi peneraju utama dalam program pemulihan perubatan yang melibatkan Fisioterapi, Terapi Carakerja, Terapi Hidro, Terapi Pertuturan, Terapi Robotik, Terapi Sensori, Pembangunan Prostetik dan Ortotik, serta Work Hardening & Industrial Rehabilitation. Pelbagai latihan kemahiran yang komprehensif juga ditawarkan di Bahagian Vokasional dengan fokus untuk mengembalikan semula golongan pekerja ke alam pekerjaan selepas mengalami hilang upaya.
Previous Post Next Post