Sila klik Follow dan button [X] untuk menutup Button Close

Jawatan Kosong Terkini di Majlis Daerah Kampar - 29 September 2023

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia dan keutamaan kepada Rakyat Negeri Perak Darul Ridzuan yang berumur tidak kurang daripada 18 tahun untuk mengisi jawatan-jawatan berikut:-Jawatan:


1. PEGAWAI TADBIR (PENILAIAN) GRED 41


Jadual Gaji:

Minimum: RM 2,080.00
Maksimum: RM 9,546.00


Cara Memohon:

a. Semua permohonan hendaklah dibuat dalam Borang Permohonan Jawatan yang boleh diperolehi daripada Bahagian Pentadbiran & Pengurusan Sumber Manusia, Jabatan Khidmat Pengurusan, Majlis Daerah Kampar atau melayari laman web rasmi Majlis Daerah Kampar di pautan www.mdkampar.gov.my. (admin ada sediakan link muatturun di bawah)


b. Permohonan hendaklah disertakan dengan sekeping gambar ukuran pasport, salinan Kad Pengenalan dan Surat Beranak, Sijil Tamat Sekolah, Sijil Persekolahan, kelulusan akademik serta dua keping sampul surat beralamat sendiri dengan setem RM1.50.


c. Permohonan daripada mereka yang sedang berkhidmat dengan Kerajaan, Badan Berkanun atau Pihak Berkuasa Tempatan hendaklah dibuat melalui Ketua Jabatan.


d. Keterangan lanjut berhubung dengan iklan seperti syarat-syarat lantikan boleh didapati di Bahagian Pentadbiran & Pengurusan Sumber Manusia Majlis Daerah Kampar pada wakiu pejabat atau melalui telefon 05-4671052, 05-4671059 dan 05- 4871027.


e. Borang permohonan yang telah lengkap diisi hendaklah dikemukakan kepada:-


Yang Dipertua
Majlis Daerah Kampar,
Kompleks Pentadbiran MDKpr,
Jalan Iskandar,
31900 KAMPAR, PERAK


Tarikh Tutup Permohonan : 29 September 2023 (Jumaat)


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Jawatan Kosong Terkini 2023 di Majlis Daerah Kampar

Follow Sosial Media Kami : Klik Sini

Latar Belakang

Kawasan Kawalan Dan Operasi

Majlis Daerah Kampar diwartakan sebagai sebuah kerajaan tempatan pada 1hb. Disember 1979 dengan berkuatkuasanya Warta Kerajaan PK.PU bertarikh 24hb. Mac 1981. Keluasan Majlis Daerah Kampar meliputi kawasan seluas 109.65 km persegi
Previous Post Next Post