Jawatan Kosong Terkini di Hospital Pengajar Universiti Putra Malaysia (HPUPM) [31 Disember 2022]

Permohonan adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan ditawarkan untuk memohon jawatan kosong terkini di Hospital Pengajar Universiti Putra Malaysia (HPUPM)Jawatan:


1. JURURAWAT 2 / U29


2. PEGAWAI PERUBATAN (PAKAR) / UD53


3. PEGAWAI PERUBATAN / UD43


Tarikh tutup permohonan : 31 Disember 2022


*Sila baca syarat kelayakan dan maklumat lain sebelum memohon melalui link di bawah


Jawatan Kosong Terkini 2022 di Hospital Pengajar Universiti Putra Malaysia (HPUPM)
Join Channel Telegram - Meh Kerja
Latar Belakang

Hospital Pengajar Universiti Putra Malaysia (HPUPM) ditubuhkan untuk memberikan penjagaan perubatan yang komprehensif kepada komuniti, tanpa mengira status sosioekonomi. Kami juga berusaha untuk menjadi pemberi perkhidmatan terkemuka di negara ini untuk beberapa bidang perubatan dan pembedahan yang khusus.

HPUPM juga berfungsi sebagai hospital pengajaran untuk Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan UPM. Kami berdedikasi dalam melatih profesional penjagaan kesihatan masa depan, menjalankan penyelidikan perubatan, dan memberikan perkhidmatan diagnostik dan rawatan yang canggih.

HPUPM diharap dapat menyediakan platform yang kukuh untuk penyelidikan kepada pelbagai lapisan profesional dalam penjagaan kesihatan. Kami berusaha untuk berada di barisan hadapan bidang perubatan dengan memupuk budaya kerjasama; merapatkan jurang antara sempadan penyelidikan dalam pelbagai bidang perubatan. Kami komited untuk melatih generasi pemimpin dan inovator seterusnya, mengekalkan sokongan yang tidak berbelah bagi masyarakat yang pelbagai.

Kesejahteraan pesakit kami adalah keutamaan kami, dan kami berusaha untuk memberikan kualiti kerja dan penjagaan yang terbaik serta penuh kasih sayang kepada setiap pesakit. HPUPM mempunyai pasukan yang pelbagai, dan kami percaya bahawa kepelbagaian ini akan membawa kepada kecemerlangan. Kami juga akan menyediakan penjagaan luar biasa, bukan hanya dari teknologi yang kami miliki, tetapi juga dalam pendekatan kami terhadap penjagaan pesakit.
Previous Post Next Post